0314-620443

image
Print icon

Outdoor Strand, Maaslanden, Appeltern.

Strand Maaslanden is een toplocatie gelegen op de kop van het schiereiland van waterrecreatiegebied De Gouden Ham. Het glooiende terrein is omringd door water en geeft veel privacy om gezellig/sportief een dag met elkaar door te brengen.

Locatie
Uniek gelegen op een schiereiland in het Land van Maas & Waal ligt locatie Strand Maaslanden. Het schiereiland biedt vele mogelijkheden voor leuke, sportieve en uitdagende activiteiten. Het terrein is onderdeel van watersportrecreatiegebied De Gouden Ham bij de plaatsen Appeltern en Maasbommel. Gelegen in de driehoek Nijmegen, Tiel, Den Bosch is deze locatie goed bereikbaar.
 

De Gouden Ham beschikt over een mooi stukje natuur met struinwandelpaden, een  400 ha. grote waterplas, diverse eilandjes en zandstranden. Op het schiereiland is een groot Strandpaviljoen dat eventueel beschutting kan bieden bij slecht weer. Dit paviljoen ligt op zo'n 400 meter afstand van het kampeerterrein. Tevens zijn hier afspraken te maken voor het nuttigen van een drankje, ijsje of maaltijd mocht dat wenselijk zijn. 


Faciliteiten
Op locatie is er voldoende douche en toiletgelegenheid die onlangs nog compleet gerenoveerd is. Daarnaast is er een groepstent aanwezig waar de gehele dag door gebruik van gemaakt kan worden. Ook is er een strandpaviljoen aanwezig met een barretje. 


Activiteiten
Escape Island
Kanoën
Vlotvaren
Kickbiken (steppen)
Boogschieten
New Games Teambuildinggames
Expeditie Robinson
Escape Island
Tuk Tuk Rally

 

Arrangementen:
 

Expeditie Robinson.
Een echt Robinson avontuur op en rondom het water. Nadat de teams zijn bepaald starten we met een kano oversteek. We meren aan op een eilandje midden in het recreatiegebied, Hier start de uitdaging met diverse Robinson Tasks. vuur maken, balansspel, reflextest maar natuurlijk ook de etensproef mag niet ontbreken!

Tijdens het programma is er een pauze met een drankje en een versnapering. Een uitdagend programma voor echte sportievelingen.


Arrangementsduur: ongeveer 3 uur.
Prijs: € 24,50 p.p.
Vanaf: 10 personen


Escape Island.
Krijg jij het voor elkaar om binnen één uur te ontsnappen van het Escape Island? Vlakbij de locatie ligt een totaal verlaten eiland waar je door middel van kano’s wordt gedropt. Nadat de crew van Unique Events het eiland heeft verlaten ligt het lot in eigen handen. Door middel van puzzels, raadsels en teamwork ontrafel je de juiste hints om weer van het eiland af te komen. Het eiland wacht op jullie, los jij het Escape Island mysterie op? Arrangementsduur ongeveer 2 uur, waarbij je 1 uur op het eiland bent en verder nog een kanotochtje heen en terug hebt.


Arrangementsduur: ongeveer 2 uur.
Prijs: € 21,50 p.p.
Tussen: 8 en 20 personen


Outdoor arrangement.
Een gezellig arrangement met diverse Outdoor activiteiten; boogschieten, klimmen, low rope touwparcours en leuke teamspelen. Dit alles rondom ons gezellige strandpaviljoen waar uiteraard ook een pauze met een drankje wordt verzorgd.  


Arrangementsduur: ongeveer 2,5 uur.
Prijs: € 22,50 p,.p.
Vanaf: 10 personen

 

Tuk Tuk Rally.
Ontvangst met een kopje koffie of thee. Uitleg over het rijden met de tuktuk. Start van een leuke route door het Land van Maas en Waal. Halverwege is op een aangegeven locatie een pauze met 2 leuke outdooractiviteiten. Bijvoorbeeld bamboepiramide bouwen en zeskampspelen. U krijgt hier ook wat drinken met een lekkernij. Daarna vervolgt u uw route terug naar het beginpunt.
 

Arrangementsduur: ongeveer 4 uur.
Prijs: € 45,00 p,.p.
Vanaf: 10 personen