0314-620443

image
Print icon

Outdoor Strand, Maaslanden

Outdoorprogramma met outdooractiviteiten in Nederland als: teambuildings games, kickbiken of kanoën en challange Parcours.

 
Locatie
Uniek gelegen op een schiereiland in het Land van Maas & Waal ligt locatie Strand Maaslanden. Het glooiende terrein omringd door strand en water biedt veel privacy. Het glooiende terrein omringd door strand en water en biedt veel privacy. Het schiereiland biedt vele mogelijkheden voor leuke, sportieve en uitdagende activiteiten. Het terrein is onderdeel van watersportrecreatiegebied De Gouden Ham bij de plaatsen Appeltern en Maasbommel. Gelegen in de driehoek Nijmegen, Tiel, Den Bosch is deze locatie goed bereikbaar.

De Gouden Ham beschikt over een mooi stukje natuur met struinwandelpaden. 400 ha. grote waterplas, diverse eilandjes en zandstranden. Op het schiereilandis een groot Strandpaviljoen dat eventueel beschutting kan bieden bij slecht weer. Dit paviljoen ligt op zo'n 400 meter afstand van het kampeerterrein. Tevens zijn hier afspraken te maken voor het nuttigen van een drankje, ijsje of maaltijd mocht dat wenselijk zijn. 


Faciliteiten
Op locatie is er voldoende douche en toiletgelegenheid die onlangs nog compleet gerenoveerd is. Er is een groepstent aanwezig waar de gehele dag door gebruik van kan worden gemaakt. Ook is er een strandpaviljoen aanwezig met een barretje. 

Activiteiten

Kanoën, 
Vlotvaren
Kickbiken (steppen),
Boogschieten
New Games Teambuildinggames. 

Expeditie Robinson
Escape Island
Tuk Tuk rally