0314-620443

image
Print icon


Beachgames en Beachparty Scheveningen

 

U bent vandaag te gast bij ons strandpaviljoen in schevingen. Een ideale uitvalsbasis voor onze beachgames en beachparty!

Overdag heerlijk actief op het strand en in de zee. Lekker uitwaaien onder de warme zon. Goed insmeren dus. Als het u te warm wordt kunt u altijd even afkoelen in de zee. Na de middag gaan we genieten van een zomerse beachparty. Glaasje wijn, koel briesje, de laatste zonnestralen van de dag. Culinair genietend van een overheerlijke barbecue of diner. Lekker ontspannen dus.
Om het helemaal af te maken sluiten we af met een beachparty. Op deze unieke locatie heeft u heerlijk uitzicht over strand en zee. Een prachtig decor van uw strandfeest. De muziek van de DeeJee brengt u in extase.

Beachgames:
We gaan heerlijk aan de slag met een beachchallenge. ’Allerlei verschillende activiteiten op het strand en indien gewenst in zee. De activiteiten zijn deels van het populaire TV programma Expeditie Robinson en deels zelf bedacht. Een soort zeskamp waarin verschillende teams het tegen elkaar opnemen. De teams zullen nauw moeten samenwerken en strijden om de eerste plaats! Het is daarom zeer geschikt als teambuilding- of gezellig bedrijfsuitje.
 

Naast de beachgames kunnen wij ook andere strand activiteiten voor u organiseren. Zoals onder andere:

* Golfsurfen
* Suppen (Stand-op peddling)
* Raften
* Branding kajakken
* Skimboarden
* Powerkiten
* Bodyboarden

Of meer relax:
* Salsa workshop
* Djembé workshop
* Zandsculpturen ontwerpen
* Tapas workshop 

 

Indicatieprijzen per persoon.
Beachgames:              vanaf €   32,50 p.p. minimaal 30 personen
BBQ:                            vanaf €   21,50
Dranken onbeperkt      vanaf €   18,00 (afhankelijk van duur en inhoud pakket)
D.J.                              vanaf € 350,00