0314-620443

image
Print icon


Ardennen in de winter

Ook in de winter is het zeer goed vertoeven in de Belgische Ardennen! Zeker als er sneeuw is gevallen is het een unieke plek om een weekend actief bezig te zijn. Wij bieden ook daar de mogelijkheid om diverse wintersurvival activiteiten ondernemen. Langlaufen, sneeuwschoen wandeltochten met GPS, mountainbiken, survival, klimmen, abseilen, enz....

Tijdens het weekend verblijft u in een Mobile Home van Unique Events op Camping Au Bord de L'Ourthe. De Mobile Homes zijn van alle gemakken voorzien. Tijdens het weekend zullen onze mensen ook aan de innerlijke mens denken. Zo staat er tijdens het weekend na een dag actief bezig zijn, een hollands stampottenbuffet klaar en mag een trappistenavond met echte Belgische Bieren natuurlijk ook niet ontbreken! Kom ook genieten van een winters Ardennen!

Al jaren organiseren wij survivalweekenden naar de Belgische Ardennen. Een mooie plek, niet te ver van Nederland, om er even helemaal uit te zijn. In de Ardennen kan men sportief bezig zijn, maar ook in alle rust genieten van de omgeving!

Au Bord de L'Ourthe.
De camping met ruime Mobile Homes is gelegen in het dorp Le Rivage, in het hart van de Belgische Ardennen, aan de rivier de Ourthe. Vanaf deze locatie wandelt u zo de echte Ardennen in. De camping is tevens goed bereikbaar met de trein. Nabij gelegen ligt het dorp Comblain-au-Pont, waar u de echte Ardennense sfeer kan proeven.

Accommodatie:
Op camping Au Bord de L'Ourthe hebben we een eigen verwarmde bar, hier kun je heerlijke warme choclademelk drinken. De Mobile Homes zijn voorzien van een douche, vaste wastafel met warm stromend water, een keukentje met koelkast en een heerlijk zitje bij de kachel.

Verzorging:
Het verblijf in de Mobile Homes voor de wintersurvival is inclusief ontbijtbuffet, lunch en avondmaaltijden.
Het uitgebreide ontbijtbuffet bestaat uit o.a diverse broodjes, vleeswaren, yoghurt, muesli en natuurlijk koffie/thee/jus en melk. Het diner buffet tijdens de wintersurvival bestaat uit enkele echte Hollandse stamppotten.

 

Outdoorlocatie:
In de Ardennen beschikt Unique Events over een prachtige steengroeve, waar u ook in de winter veilig, (in)spannende outdooractiviteiten kan ondernemen. Na een donkere tunnel van 450 meter komt u op een van de mooiste outdoorlocaties in de Belgische Ardennen. In deze steengroeve kunt u ondermeer gaan rotsklimmen, abseilen vanuit een helikopter of via een net langs de rots omhoog klimmen. Daarnaast lopen er vele touwbruggen, hangbruggen en klettersteigroutes door de steengroeve.
Maar misschien is het meest spectaculaire nog wel onze tokkelbaan! Vanaf een hoogte van 65 meter gaat u met 80 km/u naar beneden. Al deze outdooractiviteiten vinden plaats onder begeleiding van professionele instructeurs en natuurlijk wordt er gebruikgemaakt van veilig materiaal.

 

Reisconcept.

Dag 1

19:00 uur
Mogelijke aankomst op Camping Au Bord de L'Ourthe, ontvangst met koffie/thee 

21:00 uur
Gezellige fakkeltocht door de Ardennen! Met brandende fakkels lopen we een mooie tocht naar een top op de heuvel. Vanaf dit punt heeft u een prachtig uitzicht. 

22:00 uur
Trappistenavond. Tijdens deze avond kunt u genieten van verschillende Belgische Bieren, met diverse trappistenkaasjes (toeslag)

 

Dag 2
08:30 uur
Ontbijtbuffet 

09:30 uur
Start activiteiten programma: Bij sneeuwval in de Ardennen is het mogelijk om een keuze maken uit de activiteiten: sneeuwschoenwandelen of langlaufen. Indien er geen sneeuw ligt, kunt u een keuze maken uit een rafttocht over de rivier de Ourthe of fotospeurtocht.  

13:00 uur
Lunchbuffet 

14:00 uur
Vervolg activiteiten programma: Bij sneeuwval, een spannende sleewedstrijd. Indien er geen sneeuw ligt, outdoormiddag in de steengroeve of winter teambuildingsactiviteiten. 

17:00 uur
Winterse borrel in de bar (niet inbegrepen) 

19.00 uur
Diner met keuze uit:  Stamppotten buffet of steengrillen of gourmetten (toeslag)                       

21:30 uur
Relaxen in de bar

 

Dag 3
08:30 uur
Ontbijtbuffet

09:30 uur
Start programma met GPS wandeling.

11:30 uur
Outdoor cooking: met behulp van gietijzeren pannen een maaltijd bereiden op houtvuur. U gaat ondermeer brood, vis en appeltaart bakken. Outdoor cooking is een unieke kookervaring!

14:00 uur
Einde programma.

14:30 uur
Vertrek naar NL

Indicatieprijzen:
Aantal Personen     Indicatieprijs
5 -   15 personen:     € 120 ,00 p.p

16 - 30 personen:     € 116,00 p.p
46 - 110 personen:   € 106,00 p.p

Inclusief:
•    
Algehele voorbereiding, coördinatie en organisatie
•    Overnachting in verwarmde Mobile Homes op Camping Au Bord de L'Ourthe
•    Activiteiten in programma
*    Begeleiding door instructeurs
•    Outdoor- en veiligheidsmateriaal
•    Toeristenbelasting
•    2x ontbijtbuffet
•    1x lunchbuffet
•    Stamppottenbuffet
•    Outdoor cooking
•    EHBO, eventuele vergunningen en toestemming.

Exclusief:
•    Los bij te boeken opties
•    Verzekeringen
•    Annuleringsverzekering (bedraagt 7% van reissom) Dranken, overige consumpties en catering
     en persoonlijke uitgaven
•    Toeristenbelasting (verplicht) € 2,-
•    Milieuheffing (verplicht) € 1,-

Bij te boeken opties:
Lakenpakket

€ 8,50
Trappistenavond (3 verschillende bieren proeven) € 5,00
Steengrillen/gourmetten i.p.v. stamppottenbuffet € 7,50
Annuleringsverzekering 8% van de reissom  
Reisverzekering met sportdekking p.p.p.d € 2,92
Poliskosten € 5,50