0314-620443

image
Print icon


Outdoordag Wylerbergmeer

Aan de voet van de heuvelruggen van Nijmegen ligt het recreatiegebied Wylerbergmeer. Een prachtige omgeving om uitdagende (outdoor)activiteiten te ondernemen.

Het meer, het witte zandstrand en de weide er omheen bieden vele mogeljikheden voor een dag teambuilden. Samen met uw collega's lekker actief zijn. De mogelijkheden zjin legio. kanobalspelen, kickbiken, teambuildingsprogramma's inclusief 'je eigen Flinstone auto bouwen', bruggen bouwen, krat stapelen, samenwerkingsopdrachten, bootcamp, vlotten bouwen en varen, mountainbiken, enz...

Door de heuvelruggen rondom Nijmegen lopen prachtige routes, met pittige klimmetjes en leuke afdalingen. Wij organiseren hier bijvoorbeeld een mooie fototocht. Aan de hand van foto's legt u een mooie route af door de omgeving. Onderweg komt u mooie vergezichten tegen en lijkt het soms of je in het buitenland bent…

Aan de andere kant van het Wylerbergmeer ligt de Ooijpolder, met daarin het natuurgebied de Millingerwaard. Een groot natuurgebied waar men niet over de gebaande wegen hoeft te lopen, maar waar u nog echt kan rondstruinen. Onderweg kom u onder meer runderen en Konika paarden tegen.

Accommodatie:
Op deze prachtige uitvalsbasis is een compleet ingerichte groepstent aanwezig. Inclusief bar, tafels en banken, geluidsset. enz... Tevens een complete keukeninventaris om uw lunch, barbecue of buffet te verzorgen Tevens beschikt deze locatie over douches en toiletten. 

Kortom, de perfecte locatie voor een dagje onbewust (of bewust) teambuilden!!

Kostenindicatie:
31 - 50 personen € 32,00 p.p.
51 - 70 personen € 29,00 p.p.
71 - 100 personen € 25,00 p.p.