0314-620443

image
Print icon


Stedenreis Parijs, Frankrijk

Parijs, mega modieus en magisch aantrekkelijk! Parijs is de hoofdstad van Frankrijk. Het is de nummer 1 stedenreis op het gebied van Romantiek. Parijs staat natuurlijk bekend om de Eiffeltoren, het Louvre, maar het heeft nog veel meer te bieden!
Zelfs als u een week uittrekt voor Parijs, moeten er keuzes gemaakt worden. Hierin adviseren wij u graag. Onze ervaren gids zal u begeleiden langs de leukste plekjes. Plekjes die u beslist op uw stedenreis gezien moet hebben!

Reisconcept:

Dag 1. We vertrekken deze dag gezamenlijk richting Frankrijk. Ook Parijs is makkelijk bereikbaar via trein, vliegtuig of touringcar. In de middag zullen we arriveren bij het hotel. Even inchecken en opfrissen waarna we direct Parijs induiken. We gaan wandelen over de wereldberoemde Champs Elyssees richting de Arc de Triomphe.  'The place to be' met allerlei hippe uitgaansgelegenheden en ook zeer chique winkels. Degenen die geïnteresseerd zijn in de allernieuwste auto’s of prototypen van nog te produceren auto’s kijken hier hun ogen uit!
s'Avonds dineren we in een sfeervol restaurant in hartje Parijs. We genieten van een heerlijk driegangen menu. We sluiten de dag af met een bezoek aan de Eiffeltoren. Het bouwwerk stamt uit 1889 en de toren is in totaal 312 mtr hoog. Met de lift gaan we naar de 2e verdieping. (115 mtr hoog).Vanwaar u een prachtig uitzicht hebt over de gehele stad.

Dag 2. Het ontbijt zal plaatsvinden in het hotel. Vervolgens brengen we een bezoek aan de Notre Dame. Deze kerk met de beroemde klokkenluiders vindt u aan de Seine op het eiland Cité. In de buurt van de Notre Dame, aan de andere kant van de Seine komen we uit bij het Louvre. Het is een prachtig paleis, dat zeker een bezoek waard is. In het paleis bevindt zich een groot museum met een prachtige collectie schilderijen. Het bekendste schilderij in het Louvre is wel de ‘Mona Lisa’

Na de lunch die we nuttigen in een typisch Frans restaurant brengen we een bezoek aan de Sacre Couer. Deze basiliek ligt op één van de zeven heuvelen die Parijs telt. Het is een aardige klim om boven te komen, maar de inspanning wordt zeker beloont.
We sluiten de dag af met een diner wederom in hartje Parijs.

Dag 3. Na een inspannende dag vol met indrukken heeft u waarschijnlijk geslapen als een roos. Dus een heerlijk ontbijtje zal er zeer zeker in gaan.
Na het ontbijt maken we een boottocht over de Seine. U ziet de skyline van Parijs. Daarna nog een lunch en even tijd om souveinrs te kopen voor thuis waarna we de terugreis zullen aanvaarden.

Prorammamogelijkheden:
Mysterietours in Parjis
Fietstours door Parijs
Hotel de Ville
Stadstour o.l.v. een gids
 
Bezoek Toren Notre Dame  
Lichttour Parijs by night  
Centre George Pompidou  
Pont Neuf
Place de Concorde
 
Steppend door Parijs ipv wandelen  
Bezoek Eiffeltoren tot top