0314-620443

image
Print icon


Stedenreis Londen, Engeland

Een stedentrip naar Londen is een geweldige ervaring! Het is de hoofdstad van Groot-Brittannië. Een prachtige oude moderne stad die veel te bieden heeft op het gebied van bezienswaardigheden. Natuurlijk het niet te kunnen missen, gigantische grote reuzenrad, de London Eye. Vanuit het rad heeft u een prachtig uitzicht over de stad. Een ander hoogtepunt is het wisselen van de wacht bij Buckingham Palace. Londen is een stad die u moet hebben bezocht! Neem de tijd voor al het prachtige wat Londen bezit!

Reisconcept:

Dag 1

Vroeg in de ochtend van de eerste dag vertrekt u vanuit uw bedrijf met luxe touringcar richting Calais waar we het kanaal oversteken met de ferry. We rijden door de bekende tuin van Engeland, graafschap Kent, naar Londen. ’s Avonds heeft u de mogelijkheid om deel te nemen aan het dinerbuffet in het hotel. Hierna is het tijd om Londen by night te zien. We verkennen  het verlichte historische centrum van Londen. 


Dag 2
Na het ontbijt maken we een stadstour langs onder andere Buckingham Palace, de Big Ben- St. James’s Palace, Leicester Square en Trafalgar Square. ‘s Middags is het tijd om te gaan shoppen op Piccadilly Circus en kan iedereen Londen op zijn eigen manier verkennen. ’s Avonds maken we een pubtour met een heerlijk diner in het gezellige centrum met in elke pub een drankje.


Dag 3
In de ochtend kunt u nog genieten van een heerlijk ontbijt. Daarna vertrekken we richting Dover waar we weer terug op de ferry stappen. We arriveren in de loop van de avond weer bij uw bedrijf. 

Programmamogelijkheden:
Mysterietours in Londen
Fietstours door Londen
Bezoek Madame Tussaud
Buckingham Palace
Covent Garden
British Museum
Westminster Abby
The London Eye
 
Science Museum  
Tower Bridge
Piccadilly Circus