0314-620443

image
Print icon


Stedenreis Berlijn, Duitsland

Berlijn is een boeiende stad met een roerige geschiedenis. Het verschil tussen oost en west Berlijn is steeds minder zichtbaar maar u zult het zeer zeker nog voelen. Berlijn heeft van alles en voor iedereen iets te bieden. Er zijn prachtige oude barokke gebouwen, moderne achitectuur  indrukwekkende musea, hippe bars en restaurants en er kan goed gewinkeld worden. Kortom, een wereldstad, op een gunstige afstand van Nederland!

Berlijn biedt vele verschillende mogelijkheden voor een fantastische en indrukwekkend programma. Historie, cultuur, natuur, architectuur, etz... Laat ons weten waar uw interesses liggen en wij ontwikkelen een programma op maat voor u.

Reisconcept.

Dag 1.
Per luxe touringcar, trein of vliegtuig vertrekt u richting Berlijn? Mocht u per touringcar reizen dan bestaat de mogelijkheid een bezoek te brengen aan de Volkswagenfabriek in Wolfsbrurg. Zeer interessant! Ook voor niet autoliefhebbers..
U arriveert aan het begin van de avond op plaats van bestemming.  Even opfrissen waarna we dineren in een gezellig restaurant in Berlijn.


Dag 2. ‘s Ochtends na het ontbijt stapt u op de fiets. Dit is namelijk de ideale manier om Berlijn te zien en te beleven. Onze enthousiaste Nederlandstalige gids neemt u in 3 uur tijd mee langs de wereldberoemde highlights maar natuurlijk ook naar de minder bekende, karakteristieke pleinen, gebouwen, parken en kunstwerken van Berlijn. Onze gids deelt met u de complete historie en achtergronden, zodat u in korte tijd (bijna) alles over deze Duitse stad te weten komt. Een stop bij de Berlijnse Muur zal zeker niet ontbreken.
Na de lunch heeft u even tijd voor uzelf. Aan het begin van de avond zoeken we weer een sfeervol restaurant op voor een overheerlijk driegangen diner. Even nazitten en dan is het tijd voor een bezoek aan het bruisende hippe uitgaanscentrum van Berlijn.


Dag 3. In de ochtend kunt u wederom genieten van een uitgebreid ontbijt in het hotel. Hierna stapt u aan boord van een rondvaartboot die u over de Spree door het oude stadscentrum vaart. ‘s Middags heeft u weer even tijd voor u zelf. U kunt gaan winkelen in het KaWeDe, het grootste warenhuis van Europa op de Kurfürstendamm.  Voor het diner zoeken we weer een gezellig restaurant in hartje Berlijn.
 


Dag 4. Na het ontbijt vertrekken we richting Nederland.


 

Programmamogelijkheden:
Mysterietours in Berlijn

Fietstours door Berlijn
Rondvaart door Berlijn
Kurfürstendamm museum
Bezoek aan de Fernsehturn
Kaiser-Wilhelm
Gedächtniskirche
De berlijnse muur
Bezoek aan de Reichstag

 
DDR Museum Berlijn  
Judisches museum  
Berliner Dom  
Pergamonmuseum  
Alte National Galerie  
Schloss Sanssouci