0314-620443

image
Print icon


Stedenreis Barcelona, Spanje

Barcelona is een wereldstad die u moet beleven. Probeer niet alle highlights in twee dagen te proppen. Neem ook rustig de tijd voor een terrasje en ga eens mensen kijken. Neem s’ochtends eens een heerlijke espresso met een Churros (luchtige gefrituurde deegstengels) op een typisch Spaans terras.

Barcelona heeft voor ieder dagdeel wat wils. Zo kunt u overdag genieten van vele bezienswaardigheden, musea en leuke activiteiten of u kunt gaan winkelen. Terwijl u ’s avonds wat gaat drinken in een café, uit eten in een restaurant en dansen tot de vroege uurtjes in een discotheek.

 

Natuurlijk biedt Barcelona de bekende highlights zoals ‘La Sagrada Familie’, ‘Parc Guell’, ‘Nou Camp het voetbalstadion van Barcelona, enz… Unique Events biedt standaard programma’s waarbij u op een unieke wijze de stad bezichtigd maar wij kunnen ook een programma op maat voor u ontwikkelen. Waar liggen uw interesses? Cultuur, historie, architectuur, natuur, de bevolking?

 

Hasta luego.

Reisconcept:

Dag 1. Vlucht en hotel check-in. Even lekker opfrissen en dan heerlijk lunchen in een typisch Spaans restaurant. Vervolgens weer voldoende energie opgedaan voor een fietstours langs diverse highlights. Na deze tours is het tijd voor aperitief en aansluitend een heerlijke Tapas diner.

Dag 2. Na het ontbijt is het tijd voor de Barcelona Mysterytours. Op een unieke wijze gaat u kennismaken met Barcelona haar cultuur, geschiedenis, bewoners, architectuur, enz….
Tussendoor is er voldoende tijd voor een heerlijke Spaanse lunch. s’Avonds genieten we van een Barbecue bij zonsondergang aan het strand. Voor wie nog energie over heeft duiken we het nachtleven van Barcelona in.

Dag 3. We ontbijten vandaag niet in het hotel maar in een Spaans restaurant.  Net zoals de Spanjaarden dat doen. Na het late ontbijt heeft u tijd voor u zelf. In de middag aanvaarden wij de terugreis naar Nederland.

Bovenstaand programma is bedoeld om u een indruk te geven van onze mogelijkheden. In overleg maken wij graag een reis op maat. Geheel aangepast aan uw wensen en budget.
 

Programma mogelijkheden:
* Mysterytours in Barcelona 
* Fietstours door Barcelona met Nederlands of Engels sprekende Gids
* Segway tours in Barcelona
* Tapastours